Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Burrito w chlebku pita"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Składniki
Szalotki i ząbki czosnku drobno posiekaj, zeszklij na oleju, a po chwili dołóż mięso mielone oraz pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę. Smaż kilka minut.
Dodaj pokrojone pomidory z puszki wraz z sokiem pomidorowym. Dopraw całość solą z pieprzem. Duś na małym ogniu około 20 minut, co jakiś czas mieszając.
Następnie dosyp odsączoną mieszankę meksykańską oraz czerwoną fasolę. Duś do miękkości składników.
Na koniec dodaj świeżą posiekaną kolendrę.
Pity podgrzej w piekarniku, przekrój je, robiąc kieszeń, i wypełnij je farszem.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax