Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placek przygotowany na bazie czerstwego chleba
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3438
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 98
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3438
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 98
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Składniki
Chleb łamiemy lub kroimy na małe kawałki, wrzucamy je do miski i zalewamy mlekiem. Czekamy, aż chleb zmięknie, od czasu do czasu mieszamy.
Gruszkę obieramy i kroimy na kawałki. Do namoczonego chleba wsypujemy kakao, cukier oraz dodajemy jajka i pokrojoną gruszkę. Wszystko dokładnie mieszamy, aby składniki się połączyły. Przekładamy je do blaszki wyścielonej papierem do pieczenia i pieczemy ok. 50 minut w temp. 180 stopni.