Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapewne od czasu do czasu w każdej kuchni znajdzie się czerstwy chleb. Moja babcia mówiła, że jest to smażony chleb. Dzisiaj dla nas to grzanki.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Z mąki, jajek, mleka, wody, zrobić ciasto. Konsystencja trochę gęstsza niż ciasto naleśnikowe.
Chleb umoczyć z każdej strony. Smażyć na oleju lub dowolnym innym tłuszczu.
Można podawać z dżemem, miodem lub dowolnym dodatkiem.