Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny jako dodatek do mięs zamiast ziemniaków.Podałam dzisiaj żeberka z bakłażanem ,pyszne jedzonko.Serdecznie polecam:)
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 355
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 440
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 841
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 355
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 440
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 841
Składniki
Umytego bakłażana pokroić w pół cm.plastry,nasolić i odstawić na 20min. Kiedy plastry puszczą sok,opłukać,osuszyć na ręczniku papierowym. Obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej,smażyć na złoty kolor. Smacznego życzę!