Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny jako dodatek do mięs zamiast ziemniaków.Podałam dzisiaj żeberka z bakłażanem ,pyszne jedzonko.Serdecznie polecam:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30817
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3588
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30817
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3588
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Składniki
Umytego bakłażana pokroić w pół cm.plastry,nasolić i odstawić na 20min. Kiedy plastry puszczą sok,opłukać,osuszyć na ręczniku papierowym. Obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej,smażyć na złoty kolor. Smacznego życzę!