Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Barszcz w chlebie"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 199
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 199
Składniki
Boczek i kiełbasę zalej wodą. Dodaj liście laurowe, ziele angielskie, majeranek, pieprz i sól.
Po 20 minutach gotowania wyjmij kiełbasę i boczek, a do zupy wlej śmietanę połączoną z mąką, chrzanem oraz octem. Całość wymieszaj i doprowadź do wrzenia.
Barszcz podawaj z pokrojonym boczkiem, kiełbasą i ugotowanym na twardo jajkiem. Doskonale wygląda podany w chlebie.
50 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 280Źródło: Super TV