Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna.,chrupiąca...polecam:)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Brukselkę oczyścić i umyć. Zalać wodą posolić i gotować 4-7min.Odcedzić i wystudzić. Jajka roztrzepać już nie solić.Brukselkę obtoczyć w mące,jajkach i bułce,smażyć ze wszystkich stron. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Smacznego życzę!