Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna.,chrupiąca...polecam:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Brukselkę oczyścić i umyć. Zalać wodą posolić i gotować 4-7min.Odcedzić i wystudzić. Jajka roztrzepać już nie solić.Brukselkę obtoczyć w mące,jajkach i bułce,smażyć ze wszystkich stron. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Smacznego życzę!