Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 226
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1491
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1827
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3493
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27745
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 226
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1491
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1827
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3493
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27745
Składniki
Wykonanie kruszonki: Z podanych składników zagnieść kruszonkę i chwilę schłodzić w lodówce. Wykonanie: Z drożdży i kilku łyżek ciepłego mleka przygotować rozczyn. Gdy lekko podrośnie dodać resztę składników (oprócz dżemu) i wyrobić gładkie ciasto. Ponownie odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia, jeszcze raz zagnieść i przełożyć do przygotowanej formy. Górę bułki posmarować dżemem i posypać kruszonką. Piec w temperaturze 180 stopni przez ½ godziny.