Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki na ciepło, idealnie smakują z sezonową sałatką.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2313
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 366
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 226
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2313
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 366
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 226
Składniki
Kajzerki przekroić na połowy, każdą z nich opiec w tosterze.
Na patelni rozgrzać około 1 łyżkę oleju, położyć na niej plastry szynki i smażyć je z obydwu stron, aż się zrumienią.
Na spodach kajzerek ułożyć po plastrze usmażonej szynki.
Jajka rozbić, rozkłócić i wlać na rozgrzaną patelnię, na której smażyła się szynka.
Dodać sól i pieprz do smaku i smażyć tak, jak omlet, do ścięcia.
Placek jajeczny pokroić na ćwiartki, z których każdą położyć na połówce kajzerki z szynką.
Na każdą bułkę nałożyć po około pół łyżeczki majonezu i przykryć wierzchem bułki.