Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki na ciepło, idealnie smakują z sezonową sałatką.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 868
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15241
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1868
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 868
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15241
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1868
Składniki
Kajzerki przekroić na połowy, każdą z nich opiec w tosterze.
Na patelni rozgrzać około 1 łyżkę oleju, położyć na niej plastry szynki i smażyć je z obydwu stron, aż się zrumienią.
Na spodach kajzerek ułożyć po plastrze usmażonej szynki.
Jajka rozbić, rozkłócić i wlać na rozgrzaną patelnię, na której smażyła się szynka.
Dodać sól i pieprz do smaku i smażyć tak, jak omlet, do ścięcia.
Placek jajeczny pokroić na ćwiartki, z których każdą położyć na połówce kajzerki z szynką.
Na każdą bułkę nałożyć po około pół łyżeczki majonezu i przykryć wierzchem bułki.