Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki na ciepło, idealnie smakują z sezonową sałatką.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 201
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 603
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 315
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 201
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 603
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 315
Składniki
Kajzerki przekroić na połowy, każdą z nich opiec w tosterze.
Na patelni rozgrzać około 1 łyżkę oleju, położyć na niej plastry szynki i smażyć je z obydwu stron, aż się zrumienią.
Na spodach kajzerek ułożyć po plastrze usmażonej szynki.
Jajka rozbić, rozkłócić i wlać na rozgrzaną patelnię, na której smażyła się szynka.
Dodać sól i pieprz do smaku i smażyć tak, jak omlet, do ścięcia.
Placek jajeczny pokroić na ćwiartki, z których każdą położyć na połówce kajzerki z szynką.
Na każdą bułkę nałożyć po około pół łyżeczki majonezu i przykryć wierzchem bułki.