Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj był dzień szoppingu, więc trzeba było coś na szybko przygotować, bo to skoki, mam talent, voice...no to kiedy. Szybko zwięźle i na temat trza coś było wymyślić ;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27177
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27177
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Pomidora i ogórki kroimy na plasterki. Cebulę kroimy w cienkie piórka. Boczek kroimy na 3-4 mm plastry, grillujemy z obu stron. W tym czasie rozcinamy bułki. Układamy na blaszce, osobno spód i góra. Na dolną część bułki układamy ser. Zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 200°C przez 5-7 min. Po tym czasie bułki wyciągamy z piekarnika i układamy na spodniej części sałatę, boczek, ogórki, pomidor, cebulę, polewamy sosem, przykrywamy górną częścią bułki. Podajemy zaraz po przygotowaniu.