Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj był dzień szoppingu, więc trzeba było coś na szybko przygotować, bo to skoki, mam talent, voice...no to kiedy. Szybko zwięźle i na temat trza coś było wymyślić ;)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4529
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12275
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6958
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4529
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12275
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6958
Składniki
Pomidora i ogórki kroimy na plasterki. Cebulę kroimy w cienkie piórka. Boczek kroimy na 3-4 mm plastry, grillujemy z obu stron. W tym czasie rozcinamy bułki. Układamy na blaszce, osobno spód i góra. Na dolną część bułki układamy ser. Zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 200°C przez 5-7 min. Po tym czasie bułki wyciągamy z piekarnika i układamy na spodniej części sałatę, boczek, ogórki, pomidor, cebulę, polewamy sosem, przykrywamy górną częścią bułki. Podajemy zaraz po przygotowaniu.