Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj był dzień szoppingu, więc trzeba było coś na szybko przygotować, bo to skoki, mam talent, voice...no to kiedy. Szybko zwięźle i na temat trza coś było wymyślić ;)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 206
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1123
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1822
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3469
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27480
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 206
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1123
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1822
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3469
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27480
Składniki
Pomidora i ogórki kroimy na plasterki. Cebulę kroimy w cienkie piórka. Boczek kroimy na 3-4 mm plastry, grillujemy z obu stron. W tym czasie rozcinamy bułki. Układamy na blaszce, osobno spód i góra. Na dolną część bułki układamy ser. Zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 200°C przez 5-7 min. Po tym czasie bułki wyciągamy z piekarnika i układamy na spodniej części sałatę, boczek, ogórki, pomidor, cebulę, polewamy sosem, przykrywamy górną częścią bułki. Podajemy zaraz po przygotowaniu.