Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 970
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 970
Składniki
Wymieszaj kefir, sól, cukier, sodę, olej roślinny. Dodawać porcjami mąkę i ugniatać nie ciasne ciasto. Z ciasta uformuj owalny półwyrób i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posyp mąką na wierzchu i posmaruj kwaśną śmietaną. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 30 minut.