Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny chlebek bez grama mąki!
Wszystkie suche składniki mieszamy ze sobą. Dodajemy sól. Do miski wlewamy wodę i olej. Miód rozpuszczamy a następnie wlewamy do pozostałych składników. Całość dokładnie mieszamy. Po ok.5 minutach przekładamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.
Blaszkę odstawiamy na minimum 2h.
Chleb pieczemy przez 25minut w 170*C. Następnie wyciągamy go z blaszki i pieczemy na kratce przez kolejne 35-40minut.
Kiełbasa zrobiona jest z golonki wieprzowej, boczku oraz łopatki wieprzowej....
Odsłon: 2260
Najlepszy przepis na ciasto z owocami. Każdy poradzi sobie z jego upieczeniem...
Odsłon: 42315
A może skusze was na inną wersję piersi z kurczaka aby nie były tylko tradycy...
Odsłon: 2465
Kiełbasa zrobiona jest z golonki wieprzowej, boczku oraz łopatki wieprzowej....
Odsłon: 2260
Najlepszy przepis na ciasto z owocami. Każdy poradzi sobie z jego upieczeniem...
Odsłon: 42315
A może skusze was na inną wersję piersi z kurczaka aby nie były tylko tradycy...
Odsłon: 2465
Składniki
Wszystkie suche składniki mieszamy ze sobą. Dodajemy sól. Do miski wlewamy wodę i olej. Miód rozpuszczamy a następnie wlewamy do pozostałych składników. Całość dokładnie mieszamy. Po ok.5 minutach przekładamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Blaszkę odstawiamy na minimum 2h.
Chleb pieczemy przez 25minut w 170*C. Następnie wyciągamy go z blaszki i pieczemy na kratce przez kolejne 35-40minut.
Przepisy Pieczywo
Pieczywo
Stary przepis. Chleb żytnio-pszenny na zakwasie żytnim
Pieczywo
Chleb z kaszy jaglanej
Pieczywo
Bułeczki pszenne z nadzieniem pieczarkowym
Pieczywo
Kolorowa focaccia
Stary przepis. Chleb żytnio-pszenny na zakwasie żytnim
Od dawna wypiekam co tydzień chleb żytnio-pszenny na zakwasie żytnim do własn...
Odsłon: 918
Chleb z kaszy jaglanej
Chleb z kaszy jaglanej to wyjątkowo smaczne, domowe pieczywo, które przygotow...
Odsłon: 1020