Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący bochenek wypełniony suszonymi pomidorami i serem. Przepis idealny na śniadanie lub kolację na ciepło.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 102
Gdy tylko mąż przyniesie z ogrodu ten wiosenny rarytas, zawsze zmajstruję coś...
Odsłon: 26
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 113
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 427
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 297
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 102
Gdy tylko mąż przyniesie z ogrodu ten wiosenny rarytas, zawsze zmajstruję coś...
Odsłon: 26
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 113
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 427
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 297
Składniki
Oliwę z suszonych pomidorów mieszamy z jajkami i słodką papryką w proszku.
Szczypiorek siekamy, suszone pomidory kroimy w paski.
Bochenek chleba kilkukrotnie nacinamy na ukos. Nacięcia wypełniamy kolejno suszonymi pomidorami, szczypiorkiem i tartym serem.
Chleb przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i smarujemy go przygotowaną masą jajeczną.
Bochenek pieczemy przez około 15 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!