Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący bochenek wypełniony suszonymi pomidorami i serem. Przepis idealny na śniadanie lub kolację na ciepło.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1561
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1561
Składniki
Oliwę z suszonych pomidorów mieszamy z jajkami i słodką papryką w proszku.
Szczypiorek siekamy, suszone pomidory kroimy w paski.
Bochenek chleba kilkukrotnie nacinamy na ukos. Nacięcia wypełniamy kolejno suszonymi pomidorami, szczypiorkiem i tartym serem.
Chleb przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i smarujemy go przygotowaną masą jajeczną.
Bochenek pieczemy przez około 15 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!