Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 21-09-2020
Pyszny,domowy chlebek:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
Napar z herbaty wystudzić. Morele pokroić w kostkę. Wszystkie składniki na chleb dokładnie wymieszać i wyrabiać ciasto ok 15 min. Wyrobione ciasto przykryć i pozostawić do wyrośnięcia ok 1 godz. Po godzinie ciasto przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i odstawić na godzinę. Po tym czasie wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st i piec ok 40-50 min. Smacznego:)