Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry sposób na zużycie czerstwego chleba.Dawniej za czasów komuny ,gdy w sklepach były pustki, ten "przysmak" często u nas gościł,podawany z różnymi dodatkami i zawsze wszystkim smakował:)
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10836
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10836
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Składniki
Jajka roztrzepać z odrobiną soli. Kromki chleba obtoczyć z dwóch stron w jajkach i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Obrócić i na usmażony wierzch położyć plasterek sera żółtego. Ser w trakcie smażenia się spodu rozpuści się. Podawać na gorąco. Smacznego życzę!