Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na zdjęciu tego tak nie widać ale chleb wyszedł bardzo ciemny :))
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 14
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 462
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 906
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 224
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 14
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 462
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 906
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 224
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić ciasto. Przy wyrabianiu ilość wody trzeba sobie regulować żeby ciasto nie było zbyt gęste ani zbyt rzadkie. Odstawić do wyrośnięcia. Keksówkę wyłożyć papierem pergaminowym i przełożyć wyrośnięta ciasto. Rękę zmoczyć wodą i wyrównać powierzchnię chleba. Odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach 60 minut. Smacznego