Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na zdjęciu tego tak nie widać ale chleb wyszedł bardzo ciemny :))
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 261
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4975
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4844
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 524
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 261
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4975
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4844
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 524
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić ciasto. Przy wyrabianiu ilość wody trzeba sobie regulować żeby ciasto nie było zbyt gęste ani zbyt rzadkie. Odstawić do wyrośnięcia. Keksówkę wyłożyć papierem pergaminowym i przełożyć wyrośnięta ciasto. Rękę zmoczyć wodą i wyrównać powierzchnię chleba. Odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach 60 minut. Smacznego