Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na zdjęciu tego tak nie widać ale chleb wyszedł bardzo ciemny :))
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4947
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13370
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7512
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4947
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13370
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7512
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić ciasto. Przy wyrabianiu ilość wody trzeba sobie regulować żeby ciasto nie było zbyt gęste ani zbyt rzadkie. Odstawić do wyrośnięcia. Keksówkę wyłożyć papierem pergaminowym i przełożyć wyrośnięta ciasto. Rękę zmoczyć wodą i wyrównać powierzchnię chleba. Odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach 60 minut. Smacznego