Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5536
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1024
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12028
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5130
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1455
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5536
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1024
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12028
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5130
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1455
Składniki
wszystkie suche składniki wsypać do miski, dodać zakwas i letnią wodę tylko wody nie wlewać od razu całej tylko w miarę potrzeby, ,żeby ciasto nie było zbyt rzadkie ani zbyt twarde, wyrobić mikserem (końcówki haki). Odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce. Przełożyć do keksówki i ponownie odstawić do wyrośnięcia. Wstawić do piekarnika, w piekarniku umieścić naczynie z wodą. Piec w 180 stopniach godzinę. Smacznego