Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 9
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 458
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 854
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 221
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 9
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 458
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 854
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 221
Składniki
wszystkie suche składniki wsypać do miski, dodać zakwas i letnią wodę tylko wody nie wlewać od razu całej tylko w miarę potrzeby, ,żeby ciasto nie było zbyt rzadkie ani zbyt twarde, wyrobić mikserem (końcówki haki). Odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce. Przełożyć do keksówki i ponownie odstawić do wyrośnięcia. Wstawić do piekarnika, w piekarniku umieścić naczynie z wodą. Piec w 180 stopniach godzinę. Smacznego