Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowe pieczywo! Staram się czasem dodać jakiś ciekawy składnik, by jeszcze bardziej je urozmaicić ;)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11557
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7950
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155071
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1106
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11557
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7950
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155071
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1106
Składniki
Drożdże zasypać cukrem i poczekać, aż się rozpuszczą. Następnie dodać pozostałe składniki, w tym umyty, osuszony i drobno pokrojony szpinak i wymieszać. Wyrobione ciasto przykryć ściereczką i odstawić do podwojenia objętości w ciepłe miejsce.
Następnie przełożyć do keksówki wysmarowanej oliwą i poczekać jeszcze ok. 15 min. Piec w temp. 200 stopni przez ok. 20-25 min. Smacznego!