Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was kolejny mój chlebek który wyszedł cudownie smaczny, jedyne co do was należy o ile będziecie mieli ochotę to spróbować go samemu wykonać, nie ma w nim nic skomplikowanego co by miało nie wyjść
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1450
Polecam.
Odsłon: 236
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 53
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 251
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1450
Polecam.
Odsłon: 236
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 53
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 251
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki następnie ziarna dowolne i wymieszać za pomocą widelca do połączenia się w jedną całość. Odstawić na 20 minut w ciepłe miejsce do podrośnięcia
Po wyrośnięciu ciasta wymieszać je po raz kolejny przez 3 minuty a następnie przełożyć je do wysmarowanej masłem i wysypanej bułką blaszki 35/12 i kolejny raz pozostawić do wyrośnięcia
Wyrośnięte ciasto chlebowe wstawić do piekarnika ustawiając go na 210 stopni i piec 50 minut w zależności od piekarnika, 7 minut przed końcem wlać pół szklanki zimnej wody na dno piekarnika aby piekarnik zaparował będzie miękki w środku chleb. Upieczony studzić na kratce