Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny chlebek z mnóstwem dodatków, idealnie chrupiący. Chlebek zrobiłam na podstawie filmików z You Tuba, z moimi modyfikacjami.
Polecam.
Odsłon: 63
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 2403
Polecam.
Odsłon: 63
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 2403
Składniki
Blaszka 21X 8 cm, lub mniejszą wtedy chlebek będzie wyższy. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Twaróg rozgnieść widelcem, łyżką, lub tak jak ja tłuczkiem do ziemniaków.
Dodać jajka i wymieszać łyżką. Wsypać płatki, wymieszać, dodać resztę składników, zamieszać. Ciasto przełożyć do blaszki, posypać pestkami słonecznika. Piec w 182 C, ok. 50 minut.