Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny chlebek z mnóstwem dodatków, idealnie chrupiący. Chlebek zrobiłam na podstawie filmików z You Tuba, z moimi modyfikacjami.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3807
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 247
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 223
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3807
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 247
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 223
Składniki
Blaszka 21X 8 cm, lub mniejszą wtedy chlebek będzie wyższy. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Twaróg rozgnieść widelcem, łyżką, lub tak jak ja tłuczkiem do ziemniaków.
Dodać jajka i wymieszać łyżką. Wsypać płatki, wymieszać, dodać resztę składników, zamieszać. Ciasto przełożyć do blaszki, posypać pestkami słonecznika. Piec w 182 C, ok. 50 minut.