Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny chlebek z mnóstwem dodatków, idealnie chrupiący. Chlebek zrobiłam na podstawie filmików z You Tuba, z moimi modyfikacjami.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1203
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1203
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Blaszka 21X 8 cm, lub mniejszą wtedy chlebek będzie wyższy. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Twaróg rozgnieść widelcem, łyżką, lub tak jak ja tłuczkiem do ziemniaków.
Dodać jajka i wymieszać łyżką. Wsypać płatki, wymieszać, dodać resztę składników, zamieszać. Ciasto przełożyć do blaszki, posypać pestkami słonecznika. Piec w 182 C, ok. 50 minut.