Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawialiście się kiedyś, kupując bułeczki dla swoich pociech, ile zawierają soli i różnych utrwalaczy? Większość z nich produkowana jest z mrożonego ciasta.Co powoduje, że na drugi dzień to pieczywo jest niejadalne. Dlatego warto 2 godziny tygodniowo poświęcić dla naszych pociech. Świeżo wypieczony chlebek jest tak samo dobry przez cały tydzień co pierwszego dnia :D Po co więc truć dziecko i samego siebie? :) Mam nadzieję, że po lekturze tego przepisu przekonam Was, do zrobienia tego przepysznego chlebka :)
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2217
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 107
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 692
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2217
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 107
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 692
Składniki
Jajka miksujemy z oliwą i jogurtem naturalnym. Dodajemy rozgniecione banany i mąkę, a następnie wszystko dokładnie mieszamy. Keksówkę nacieramy masłem i przelewamy ciasto. Pieczemy przez około godzinę w temperaturze 180℃, sprawdzamy patyczkiem czy ciasto się upiekło. Smacznego!