Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki chlebek, inspirowany kuchnią amerykańską. Świetnie komponuje się z domowymi konfiturami lub dżemem.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2028
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 262
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 855
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 993
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2028
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 262
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 855
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 993
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Składniki
Wszystkie składniki wyciągnąć z lodówki i chwilę odczekać, aby nabrały temperatury pokojowej. Masło rozpuścić i odstawić do całkowitego wystygnięcia. W misce rozgnieść banany, dodać jajko, cukier, cukier wanilinowy, syrop klonowy, sodę oczyszczoną i sól. Dokładnie wymieszać za pomocą rózgi kuchennej. Mąkę przesiać. Nasiona chcia, mąkę i ostudzone masło dodać do reszty składników i ponownie dokładnie wymieszać.
Przełożyć do podłużnej foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto posypać posiekanymi orzechami. Piec w temperaturze 170 stopni przez około 50 minut (do suchego patyczka).