Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niech was nie zwiedzie nazwa, to ciasto, wilgotne, mięsiste, niezwykle aromatyczne... zakochałam się w nim :-)
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17313
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 340
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3582
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 117
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 160
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 94
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17313
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 340
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3582
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 117
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 160
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 94
Składniki
Wymieszać roztopione masło z rozgniecionymi bananami. Dodać cukier, roztrzepane jajko, przyprawę. Na końcu mąkę wymieszaną z sodą i szczypta soli. Wymieszać. Piec przez godzinę czasu w piekarniku nagrzanym do 170°C, w formie keksówce o wymiarach 10 x 20 cm. Banany rozgniatamy widelcem, nie używamy miksera. Nie żałujemy bakalii, u mnie to żurawina, orzechy, śliwki suszone przepis z http://simplyrecipes.com/recipes/banana_bread/ + moje modyfikacje