Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy, o każdej porze dnia, idealny dla dzieci.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5312
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 865
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11742
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5063
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1321
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5312
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 865
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11742
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5063
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1321
Składniki
Nagrzewamy piekarnik do 170 stopnii
Rozgniatamy banany widelcem, dodajemy jajko i mieszkamy.
Do przygotowanych bananów dodajemy resztę składników i mieszamy wszystko łyżką. Jeśli dodajemy bakalie musimy je wcześniej sparzyć, jeśli czekoladę musimy ją drobno posiekać.
Gotowe ciasto przekładamy do standardowej keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 60 minut ( piekarnik nastawiam na pieczenie od dołu)