Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz czerstwy chleb? Nie wyrzucaj zrób prostą zapiekankę...
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Chleb, ser i wędlinę pokroić w kostkę.
Do miski rozbić jajka, dodać mleko, przyprawy. Dokładnie połączyć składniki. Wsypać chleb, ser i wędlinę - wymieszać. Zostawić na 30 min.
Masę przełożyć do natłuszczonej formy. Piec ok. 40 min w 180 st. Pod koniec pieczenia na zapiekankę wyłożyć plastry sera. Życzę smacznego ;)