Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czerwonym barszczykiem smakują wybornie.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 539
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 631
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5316
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4760
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 983
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8481
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 539
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 631
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5316
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4760
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 983
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8481
Składniki
Wykonanie: Bułki przekroić na pół i usunąć środki i je odłożyć. Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać i przysmażyć na tłuszczu. Następnie ostudzić, wymieszać z pasztetem i odłożonymi środkami z bułek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Gotowym farszem nadziewać połówki bułeczek, maczać w rozmącony jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju (jak pączki) z każdej strony. Podawać najlepiej z czerwonym barszczem. SMACZNEGO.