Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czerwonym barszczykiem smakują wybornie.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5913
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8997
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8294
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5684
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5913
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8997
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8294
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5684
Składniki
Wykonanie: Bułki przekroić na pół i usunąć środki i je odłożyć. Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać i przysmażyć na tłuszczu. Następnie ostudzić, wymieszać z pasztetem i odłożonymi środkami z bułek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Gotowym farszem nadziewać połówki bułeczek, maczać w rozmącony jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju (jak pączki) z każdej strony. Podawać najlepiej z czerwonym barszczem. SMACZNEGO.