Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czerwonym barszczykiem smakują wybornie.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 191
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 191
Składniki
Wykonanie: Bułki przekroić na pół i usunąć środki i je odłożyć. Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać i przysmażyć na tłuszczu. Następnie ostudzić, wymieszać z pasztetem i odłożonymi środkami z bułek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Gotowym farszem nadziewać połówki bułeczek, maczać w rozmącony jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju (jak pączki) z każdej strony. Podawać najlepiej z czerwonym barszczem. SMACZNEGO.