Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czerwonym barszczykiem smakują wybornie.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 610
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1379
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25682
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 610
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1379
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25682
Składniki
Wykonanie: Bułki przekroić na pół i usunąć środki i je odłożyć. Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać i przysmażyć na tłuszczu. Następnie ostudzić, wymieszać z pasztetem i odłożonymi środkami z bułek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Gotowym farszem nadziewać połówki bułeczek, maczać w rozmącony jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju (jak pączki) z każdej strony. Podawać najlepiej z czerwonym barszczem. SMACZNEGO.