Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2297
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4387
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1316
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 297
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2297
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4387
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1316
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 297
Składniki
Roztopić masło na patelni. Chałkę pokroić w grube kromki. Mleko wymieszać z cynamonem i cukrem. Maczać chałkę w mieszance i wrzucać na patelnię. Smażyć do zrumienienia z obu stron. Uwagi: Jeśli się nie doda do mleka cynamonu i cukru, można właśnie cukrem posypać już usmażone kromki chałki robiąc chrupiącą skorupkę albo po prostu polać miodem.