Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 249
Dzisiaj zapraszam na prawdziwą gorącą czekoladę, ozdobioną kremową bitą śmiet...
Odsłon: 132
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 249
Dzisiaj zapraszam na prawdziwą gorącą czekoladę, ozdobioną kremową bitą śmiet...
Odsłon: 132
Składniki
Bagietkę pokroić w plastry i opiec na złoty kolor. Pomidory pokroić w kostkę, 2 ząbki czosnku drobniutko posiekać, trzecim posmarować- tościki po jednej stronie. Pomidory połączyć z czosnkiem, natką i bazylią, doprawić solą. Układać na tościkach czosnkowych.