Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny domowy chleb na zakwasie :)) zakwas wg przepisu, który znajduje się na moim profilu :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1008
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5586
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8716
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17953
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1008
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5586
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8716
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17953
Składniki
do miski wsypać mąkę, sól, ziarna, zakwas i wodę - stopniowo w miarę potrzeby. Wszystko razem wyrobić mikserem z hakami. Odstawić do wyrośnięcia. Ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem, zostawić do wyrośnięcia. Piec 60 minut w 180 stopniach. Smacznego