Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny domowy chleb na zakwasie :)) zakwas wg przepisu, który znajduje się na moim profilu :)
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2138
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10220
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 989
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2138
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10220
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 989
Składniki
do miski wsypać mąkę, sól, ziarna, zakwas i wodę - stopniowo w miarę potrzeby. Wszystko razem wyrobić mikserem z hakami. Odstawić do wyrośnięcia. Ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem, zostawić do wyrośnięcia. Piec 60 minut w 180 stopniach. Smacznego