Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy najlepszy.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15543
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 345
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2832
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15543
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 345
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2832
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić z mlekiem, wsypać obie mąki, zmielony ser, olej, proszek do pieczenia i sól do smaku. Wymieszać wszystkie składniki i przełożyć ciasto do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 170 stopni przez jedną godzinę. Wszystkie składniki odmierzamy tą samą filiżanką.