Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne bo nie trzeba czekać aż wyrośnie.
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 16573
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 1504
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 338
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1810
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 16573
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 1504
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 338
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1810
Składniki
jaja ubić ze śmietaną
drożdże rozetrzeć z cukrem
mąkę posiekać z margaryną
połączyć wszystkie składniki razem i zarobić ciasto.
ta ilość ciasta wystarcza na upieczenie 3 strucli makowych lub na ok.40 rogalików
ja upiekłam tym razem rogaliki, do rogalików potrzebna jest marmolada/ok.300g