Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rogalik na lekkie śniadanko.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Składniki
Wykonanie: Ciasto francuskie pokroić na kwadraty a banany podusić widelcem. Nakładać małe porcyjki papki bananowej i zwijać rogaliki. Smarować rozmąconym jajem, układać na posmarowanej olejem blasze i piec przez 15 minut w temperaturze 160 stopni. Wyjąć delikatnie z pieca, posypać płatkami i dopiec jeszcze 5 minut- rumieniąc.