Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rogalik na lekkie śniadanko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Wykonanie: Ciasto francuskie pokroić na kwadraty a banany podusić widelcem. Nakładać małe porcyjki papki bananowej i zwijać rogaliki. Smarować rozmąconym jajem, układać na posmarowanej olejem blasze i piec przez 15 minut w temperaturze 160 stopni. Wyjąć delikatnie z pieca, posypać płatkami i dopiec jeszcze 5 minut- rumieniąc.