Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rogalik na lekkie śniadanko.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16235
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4980
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16235
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4980
Składniki
Wykonanie: Ciasto francuskie pokroić na kwadraty a banany podusić widelcem. Nakładać małe porcyjki papki bananowej i zwijać rogaliki. Smarować rozmąconym jajem, układać na posmarowanej olejem blasze i piec przez 15 minut w temperaturze 160 stopni. Wyjąć delikatnie z pieca, posypać płatkami i dopiec jeszcze 5 minut- rumieniąc.