Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowe rogaliki z makiem do kawy czy cappuccino. Przygotowanie zajmnie nam tylko 5 min. resztę roboty zrobi piekarnik.Zapraszam na film na mój kanał.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 197
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1313
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 527
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 197
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1313
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 527
Składniki
Ciasto francuskie lekko rozwałkować pokroić w trójkąty ,wyłożyć masę na każdy trójkąt, zwinąć i ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Jajko rozbić z mlekiem, posmarować rogaliki. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 200 stopni przez 25 minut. <br /> Zapraszam na film, zobacz krok po kroku jak robić te rogaliki.<br /> Zapraszam do mojej ksiązki kulinarnej na smakerze oraz na plyliste na mój kanał na You Tube-Mangiare u Ewki