Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie w sam raz, smakuje wybornie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Wykonanie: Z bułki ścinamy małą czapeczkę i ugniatamy miąższ palcami i smarujemy masłem. Wszystkie składniki kroimy w drobną kosteczkę razem mieszamy i doprawiamy na ostro do smaku, po czym faszerujemy bułkę Następnie zapiec w piekarniku, chwilkę ostudzić i podawać.