Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2164
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9753
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3470
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6859
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2164
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9753
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3470
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6859
Składniki
Brokuła ugotowałam pięć minut w osolonej wodzie, na kolejne pięć minut zostawiłam go po wyłączeniu ognia. Można wyjmować. Bułki odkroiłam od góry i wybrałam miąższ. Fondue robi się w pięć ciągle minut trzeba tylko ciągle mieszać. W rondelku rozpuściłam margarynę na małym ogniu, dodałam mękę i wymieszałam. Trochę podsmażyłam mieszając. Wlałam mleko, rozrobiłam, potem dodałam część wina i pokrojony ser, mieszałam. Gdy zaczął się rozpuszczać dodałam resztę wina i przyprawy i mieszałam. Gorące nalałam do bułek. Smacznego :)