Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została mi róża utarta,trzeba zużyć ,bo za niedługo będzie świeża.Więc wymyśliłam rogaliki,bardzo smaczne i szybkie do zrobienia.Polecam:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 378
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 378
Składniki
Ciasto rozwinąć,od dużego talerza wykroić okrąg,następny okrąg wykroić od deserowego talerzyka,gdyż dwa duże nie zmieszczą się. Ciasto podzielić na 8 części.Na każdy trójkąt nałożyć łyżeczkę róży i zawinąć. Posmarować roztrzepanym jajkiem,dać na blachę wyłożoną papierem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec do złotego koloru w 180st. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!