Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gorące bułeczki z jajkiem"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3521
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 842
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3521
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 842
Składniki
Zetnij górną część bułek. Przy pomocy łyżeczki wdrąż miąższ. Por i rzodkiewki umyj w zimnej wodzie i pokrój na plasterki. Oliwki wyjmij ze słoika i drobno posiekaj.
Środek bułeczki posmaruj masłem i ułóż po plasterku serka topionego. Następnie dodaj przygotowane warzywa, dociśnij je łyżeczką i połóż kolejne plasterki serka.
Na to wbij po jednym jajku, posyp solą, pieprzem i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C. 5. Piecz kilka minut – do czasu, aż białko jajka dobrze się zetnie.
Wyjmij bułeczki i posyp szczypiorkiem. Smacznego!
<strong>Przepis nadesłała Anita Okulicz z Bydgoszczy.</strong>Źródło: Super TV