Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brakuje Ci pieczywa na diecie keto? Ten chleb na pewno Cię zadowoli.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25087
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25087
Składniki
Nasiona chia zalewamy w misce gorącą wodą i mieszamy. Dodajemy resztę składników na ciasto i miksujemy mikserem.
Uzyskaną masę przekładamy do aluminiowej keksówki. Posypujemy wierzch nasionami. Możemy użyć słonecznika, sezamu, czarnuszki albo wszystkich naraz.
Pieczemy chleb keto w piekarniku z termoobiegiem w temperaturze 180 stopni przez 50 minut. U nas była to opcja grzałki z wiatrakiem i dolnej grzałki.
Chleb przechowujemy w lodówce. Chleb i smakuje dobrze i wygląda jak trzeba. Dla kogoś na diecie keto lub niskowęglowodanowej to doskonały produkt więc warto przepis wypróbować.
Po więcej przepisów na dania pasujące w diecie keto lub niskowęglowodanowej zapraszam na nasz blog.