Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brakuje Ci pieczywa na diecie keto? Ten chleb na pewno Cię zadowoli.
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 51
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 744
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 63
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 45
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 28
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 51
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 744
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 63
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 45
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 28
Składniki
Nasiona chia zalewamy w misce gorącą wodą i mieszamy. Dodajemy resztę składników na ciasto i miksujemy mikserem.
Uzyskaną masę przekładamy do aluminiowej keksówki. Posypujemy wierzch nasionami. Możemy użyć słonecznika, sezamu, czarnuszki albo wszystkich naraz.
Pieczemy chleb keto w piekarniku z termoobiegiem w temperaturze 180 stopni przez 50 minut. U nas była to opcja grzałki z wiatrakiem i dolnej grzałki.
Chleb przechowujemy w lodówce. Chleb i smakuje dobrze i wygląda jak trzeba. Dla kogoś na diecie keto lub niskowęglowodanowej to doskonały produkt więc warto przepis wypróbować.
Po więcej przepisów na dania pasujące w diecie keto lub niskowęglowodanowej zapraszam na nasz blog.