Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brakuje Ci pieczywa na diecie keto? Ten chleb na pewno Cię zadowoli.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22777
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15152
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4866
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45518
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22777
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15152
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4866
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45518
Składniki
Nasiona chia zalewamy w misce gorącą wodą i mieszamy. Dodajemy resztę składników na ciasto i miksujemy mikserem.
Uzyskaną masę przekładamy do aluminiowej keksówki. Posypujemy wierzch nasionami. Możemy użyć słonecznika, sezamu, czarnuszki albo wszystkich naraz.
Pieczemy chleb keto w piekarniku z termoobiegiem w temperaturze 180 stopni przez 50 minut. U nas była to opcja grzałki z wiatrakiem i dolnej grzałki.
Chleb przechowujemy w lodówce. Chleb i smakuje dobrze i wygląda jak trzeba. Dla kogoś na diecie keto lub niskowęglowodanowej to doskonały produkt więc warto przepis wypróbować.
Po więcej przepisów na dania pasujące w diecie keto lub niskowęglowodanowej zapraszam na nasz blog.