Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, mielone kotleciki z chleba z dodatkiem sera ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1014
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2185
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4200
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1014
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2185
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4200
Składniki
Chleb pokroić i namoczyć, zalać mlekiem. Następnie zmiksować blenderem. Następnie dodać przyprawy, jaja i starty na dużych oczkach ser, wymieszać.
Formować kotleciki i panierować w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
Podawać np. z frytkami i ulubioną sałatką. Smacznego!