Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne kotleciki, które mogą być zarówno ciepłą przekąską jak i daniem głównym ;)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5381
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 864
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 961
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 178
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5381
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 864
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 961
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 178
Składniki
Kromki chleba namoczyć w zimnej wodzie. Ugotowane jaja i odciśnięty chleb zblendować. Następnie dodać przyprawy, surowe jaja, przyprawy, bułkę tartą i całość dokładnie połączyć.
Formować kotlety i panierować w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Smacznego!