Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w internecie. Fajny pomysł na śniadanie, przekąskę lub ciepłą kolację.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Chleb tostowy rozwałkowujemy.
Parówki owijamy paskami sera żółtego i układamy na chlebie.
Zwijamy w ruloniki.
Ruloniki obtaczamy w roztrzepanym jajku i w bułce tartej. Kładziemy na rozgrzany olej "łączeniem" na spód. Smażymy na rumiano ze wszystkich stron.