Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle smaczne krokiety, które posmakują każdemu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Składniki
Z chleba tostowego odciąć skórki i rozwałkować każdą kromkę z jednej strony. Na każdą kromkę kłaść plasterek szynki i sera. Zwijać krokiety. Jajko roztrzepać, przyprawić solą, pieprzem. Krokiety panierować w jajku, bułce i smażyć na patelni na złoty kolor.