Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowy deser do zrobienia w parę minut,kaloryczny ale za to przepyszny ;-)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1763
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 47
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1763
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 47
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
chałkę kroimy w grube plastry,wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i opiekamy 5 min po wyjęciu smarujemy masłem dobrej jakości i mascarpone i łyżeczką nakładamy konfitury szybko,mega słodko i przesmacznie ;-) deserowy pełen ekspres ;-) mniammmm....