Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne, kruchutkie znikają w mgnieniu oka .
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 198
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 198
Składniki
Z mleka ,drożdży i cukru przygotować zaczyn.Mąkę przesiać dodać jajko i pokrojoną margarynę .Ciasto owinąć folią spożywczą i wstawić do zamrażalnika na 1godz.
Odkroić część ciasta i rozwałkować na koło podzielić na trójkąty .Nakładać marmoladę na najdłuższy brzeg zwinąć .
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 C bez termoobiegu piec około 10-12 minut. Ja piekę na oko wyciągam gdy się zarumienią .Smacznego :)