Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak własna szyneczka upieczona. O niebo zdrowsza i przede wszystkim smaczniejsza.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 94
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1248
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 462
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15510
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 94
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1248
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 462
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15510
Składniki
Dokładnie umyć mięso pod bieżącą wodą i włożyć do naczynia żaroodpornego.
Oprószyć mięso przyprawą Kucharek, solą, czarnym pieprzem świeżo zmielonym oraz majerankiem i wstawić do lodówki na całą noc.
Obrać czosnek i pokroić w plasterki, cebulę przekroić na połówki, dodać łyżkę masła, podgrzybki suszone i wodę.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez około 1 1/2 godziny.
Sprawdzić czy mięso jest upieczone.
Wyjąć upieczoną szynkę na talerz i czekać aż przestygnie.
Ostudzoną szynkę pokroić na plastry i podawać z chlebem lub też żurawiną (moja żurawina jest własnej roboty). Smacznego !!!