Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza to jest to ! ! !
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 84
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 84
Składniki
► SOS DO PIZZY : przetarte pomidory wymieszać z oliwą, dodać mniej więcej ½ filiżanki wody, mieszać, aż olej nie bęndzie błyszczeć. Oregano i bazylię wymieszać z sosem, doprawić do smaku solą, pieprzem i mieloną papryką. ► Chleb turecki przekroić poziomo na pół i obydwie połowy posmarować od miękkiej strony sosem do pizzy. ► PIZZĘ OBŁOŻYĆ : tuńczykiem, pokrojoną w kostkę szynką, salami, pokrojonymi w plastry pieczarkami, przeciśniętym przez praskę lub posiekanym czosnkiem i cebulą, górę posypać potartym pizza serem. ► Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180C / Termoobieg / aż ser się stopi.