Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza to jest to ! ! !
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
► SOS DO PIZZY : przetarte pomidory wymieszać z oliwą, dodać mniej więcej ½ filiżanki wody, mieszać, aż olej nie bęndzie błyszczeć. Oregano i bazylię wymieszać z sosem, doprawić do smaku solą, pieprzem i mieloną papryką. ► Chleb turecki przekroić poziomo na pół i obydwie połowy posmarować od miękkiej strony sosem do pizzy. ► PIZZĘ OBŁOŻYĆ : tuńczykiem, pokrojoną w kostkę szynką, salami, pokrojonymi w plastry pieczarkami, przeciśniętym przez praskę lub posiekanym czosnkiem i cebulą, górę posypać potartym pizza serem. ► Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180C / Termoobieg / aż ser się stopi.