Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie dojrzałe banany i nie wiecie jak je wykorzystać polecam szybki i łatwy przepis na chlebek bananowy.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326351
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12060
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16775
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5457
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326351
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12060
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16775
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5457
Składniki
Jajka ubij z cukrem i szczyptą soli, dodaj roztopione masło i jogurt, rozgniecione banany, następnie mąkę przesianą z proszkiem, sodą, cynamonem, wszystko dokładnie wymieszaj.
Dodaj posiekane orzechy i czekoladę. Keksówkę o wymiarach 15 x 26 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Wierzch możesz jeszcze posypać orzechami i czekoladą.
Pieczemy około 45 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka. Smacznego.