Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż Aga znowu szaleje w kuchni mimo bólu mimo łez nie ma co poddawać się, kocham to co robię i nikt mnie nie złamie no chyba że już całkiem z sił opadnę to wtedy pozostaną przepisy które już są na blogu
miska, robot, nóż, blaszka, papier do pieczenia
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10666
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10666
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Na początek dodać suche składniki po czym mokre, całość wyrobić wlać olej i nadal wyrabiać do czasu elastyczności ciasta. Po przygotowaniu odstawic na godzinę aby ciasto podrosło, po podrośnięciu kolejny raz wyrobić ręcznie lub robotem kuchennym
Formować bułeczki układając je na blaszce od piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia, spryskać wodą zrobić nożem nacięcie i pozostawić do wyrośnięcia na kolejną godzinę. Przygotowane wstawić do nagrzanego na 180 stopni piekarnika i piec 30-35 minut do ładnego zarumienienia
Z podanego przepisu wyszło mi 12 bułeczek które będą w sam raz na kolację czy śniadanie bardzo polecam