Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i mamy fajną propozycję obiadową lub na różne uroczystość. Filet z kurczaka nadziewany serem, otulony boczkiem.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 971
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 971
Składniki
1. Mięso kroimy w grube podłużne paski.
2. Rozcinamy wzdłuż robią otwór.
3. Paprykę i mozzarellę kroimy również w paski.
4. Wkładamy w otwór mięsa.
5. Zawijamy w boczek, robiąc kształt rogala, najlepiej spiąć wykałaczką.
6. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
7. Zapiekamy w piekarniku do chwili aż boczek się zarumieni.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.