Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i mamy fajną propozycję obiadową lub na różne uroczystość. Filet z kurczaka nadziewany serem, otulony boczkiem.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15848
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4797
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 537
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15848
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4797
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 537
Składniki
1. Mięso kroimy w grube podłużne paski.
2. Rozcinamy wzdłuż robią otwór.
3. Paprykę i mozzarellę kroimy również w paski.
4. Wkładamy w otwór mięsa.
5. Zawijamy w boczek, robiąc kształt rogala, najlepiej spiąć wykałaczką.
6. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
7. Zapiekamy w piekarniku do chwili aż boczek się zarumieni.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.