Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche, bardzo łatwe w wykonaniu. Bez jajek:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2669
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2669
Składniki
Wszystkie produkty wyrobić na stolnicy i włożyć na 4 godziny do lodówki (lub na 1 godzinę do zamrażalnika).
Rozwałkować, wykrawać kółka szklanką i nadziewać. Ja jako nadzienie dałam dżem porzeczkowy z jabłkowym. Zlepić i posmarować jajkiem.
Piec na złoto. Ja piekłam ok15-20min. w 190 stopniach.