Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17348
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4023
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 132
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 202
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17348
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4023
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 132
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 202
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 120
Składniki
maslo i cukier wyrobic mikserem,dodac h2o i vanilie.Potem make przesiana i na koncu orzechy.Wszystko razem wyrabiac az ciasto bedzie odchodzic od rak.Formowac rekoma rulonik i zwijac rozek.Blache posmarowac maslem Piec w tem -160stopni C przez ok 20 min.Ja po 15 juz sprawdzam bo lubia sie przypalac Na koniec posypujemy cukrem pudrem